12 juli 2014

RTL activiteiten najaar 2014

De zomervakantie is aangebroken en we hebben er al heel wat activiteiten op zitten. Afgelopen zondag nog konden we samen genieten van een heerlijke barbecue en lekkere taart.

Maar ook voor de komende maanden hebben we heel wat gepland.

Komende zondag hernemen we het start-to-run-concept van 5km naar de 8km. Tegen eind augustus zullen onze nieuwste leden vlot meelopen op het parkoers van de 8km!

In september staat er heel wat op het programma:
Zaterdag 6 en zondag 7 september is het levensloop evenement. Samen zullen we 24u op de piste staan. We komt een uurtje lopen? Wie komt een wandeling doen? Nodig gerust familieleden, vrienden en kennissen uit, hoe meer mensen zich engageren voor Levensloop, hoe beter we een signaal geven dat we de mensen met kanker en het onderzoek naar kanker steunen.

Zondag 14 september: de Flanders Fields Marathon. De halve marathon loopt van en naar Nieuwpoort, de volledige marathon start in Nieuwpoort en komt aan in Ieper. Enkele leden schreven zich reeds in. We doen een warme oproep om hen te gaan steunen door te supporteren of misschien heb je zin om ook deel te nemen?

In oktober (zaterdag 18 oktober) trekken we terug naar het Heizelstadion voor de Brussels Ekiden. Het concept blijft hetzelfde, we vormen groepjes per 6, waarbij die 6 personen samengeteld de afstand van een marathon afleggen. Snelheid is niet belangrijk, de sfeer, daar doen we het voor. En ook dit jaar kunnen we terug rekenen op het VIP-arrangement van DVV verzekeringen.

De laatste donderdag van oktober, nl 30 oktober, wordt het weer een griezelige training: de Halloween-loop.

De ledenvergadering gaat door op donderdag 13 november in het dorpshuis in Rekkem. Daar krijgen jullie de kans om leden te nomineren voor de RTL stars die we tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend maken. Ook dit jaar hebben we terug gezorgd voor een gastspreker. Uiteraard hoort daar ook een glaasje en een hapje bij.

De laatste activiteit van 2014 wordt de kerstmarkt in Lauwe. Stip alvast uw agenda aan op 13 december. We verwachten jullie massaal en breng zeker familie en vrienden mee. We hopen ook dit jaar weer een kerstmarkt te hebben die de clubkas kan aanspijzen zodat 2015 terug een succesvol jaar kan worden.

Maar voor we zover zijn, wensen we jullie een fantastische en zonnige vakantie!