24 februari 2014

Levensloop Kortrijk - zaterdag 6 en zondag 7 september 2014

In onze vrienden- en familiekring kennen we allemaal iemand die getroffen is of werd door kanker. Het is jammer genoeg nog altijd een ziekte waar tegen nog altijd geen geneesmiddel bestaat die een volledig herstel kan garanderen.
Als vriend/kennis of familie van iemand getroffen door kanker is het altijd moeilijk aan de zijlijn te staan.
Maar we kunnen wel actief helpen door het werven van fondsen ten voordele van de strijd tegen kanker.

Daarom willen we graag met Running Team Lauwe meedoen aan de levensloop die doorgaat in Kortrijk, op zaterdag 06 september 15u tot zondag 07 september 15u.
Het doel van Levensloop is om fondsen te werven ten voordele van de strijd tegen kanker. Het geld gaat integraal naar de missie van de Stichting tegen Kanker.

Hoe gaat het in zijn werk?

Elk team bestaat gemiddeld uit 10 à 15 mensen. Er zijn geen beperkingen naar leeftijd of geslacht. Het maakt niet uit of er snel of traag gelopen of gewandeld wordt. Het is geen competitie. Zolang er maar gedurende 24u, 1 teamlid op de piste is.

Elk teamlid betaalt 10€ deelname en kan gesponsord worden zodat de opbrengst van de team vergroot.

Het belooft zeker een supertof en sfeervol evenement te worden. Zowel voor deelnemers als voor toeschouwers. Er zullen op en rond de Lange Munte in Kortrijk heel veel standjes en kraampjes zijn. Zo is er ook een kaarsenceremonie voorzien waarbij kaarsen gekocht kunnen worden en langs de piste zullen staan.

Eind deze maand kom ik nog terug bij jullie met meer informatie, maar wou dit evenement alvast bij jullie bekend maken. Markeer alvast het weekend van 6 en 7 september in jullie agenda!

Heb je interesse om deel te nemen als actieve loper/wandelaar aan het evenement, laat mij dan alvast iets weten zodat we een idee kunnen vormen hoe talrijk we zouden kunnen zijn.

Meer info op www.levensloop.be

Sportieve groeten, Ruth & Co